zondag 6 augustus 2023

DwaalStore, Atelier, Art Gallery Dwaalhaas


DwaalStore, Atelier, Art Gallery Dwaalhaas is een unieke plek in Eindhoven waar je terecht kunt voor kunst, vintage, retro en design. De winkel is gevestigd in de Edisonstraat 39, in het hart van Woensel Westside.

DwaalStore heeft een ruime collectie kunst, van schilderijen en sculpturen tot fotografie en installaties. Er is voor ieder wat wils, van moderne kunst tot klassieke kunst. Ook vind je in de winkel een grote collectie vintage en retro accessoires en andere objecten.

Als je op zoek bent naar iets unieks, dan ben je bij DwaalStore aan het juiste adres. De winkel heeft een voortdurend wisselende collectie, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

DwaalStore is elke zaterdag, zondag en maandag open van 12:00 tot 18:00 uur.

Regenachtige dag? DwaalStore!

Het is een regenachtige dag in Eindhoven. De straten zijn verlaten en de lucht is grijs. Maar geen nood, want DwaalStore is de perfecte plek om je te vermaken op een regenachtige dag.

In DwaalStore vind je een ruime collectie kunst, vintage, retro en design. Je kunt er uren ronddwalen en je laten inspireren door de vele mooie objecten.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw schilderij voor je woonkamer, een vintage dressoir voor je slaapkamer of een unieke lamp voor je keuken, in DwaalStore vind je zeker iets wat je aanspreekt.

En als je even wilt pauzeren, kun je altijd een kopje koffie of thee drinken in het ( VanAlles & Ko ) café naast de winkel.

Dus wat wacht je nog? Kom vandaag nog naar DwaalStore en ontdek de unieke collectie kunst, vintage, retro en design!

Woensel Westside Stores

DwaalStore is onderdeel van Woensel Westside Stores, een groep van unieke winkels in het hart van Eindhoven. Andere winkels in de groep zijn het Leefmuseum, DwaalArt en DwaalDesign.

Woensel Westside Stores is de perfecte plek om te winkelen, te eten en te drinken. In de groep vind je een verscheidenheid aan winkels, van vintage kledingwinkels tot designwinkels, van restaurants tot bars.

Dus wat je ook zoekt, je vindt het zeker in Woensel Westside Stores. Kom vandaag nog een kijkje nemen!

( ps veel andere veel westside stores zijn op zondag gesloten )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten